Круглий стіл

між науковцями кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін (МПО та СГД) Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти

та педагогічним колективом Мінського державного професійно-технічного коледжу кулінарії (м. Мінськ, Республіка Білорусь)

IMG 1

23.12.2016 о 10.30 у рамках науково-методичної співпраці відбувся круглий стіл між науковцями кафедри методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін (МПО та СГД) Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти та педагогічним колективом Мінського державного професійно-технічного коледжу кулінарії (м. Мінськ, Республіка Білорусь).

Тема круглого столу «Напрями науково-методичної співпраці у контексті підвищення якості професійної підготовки фахівців ресторанного господарства». Від кафедри МПО та СГД у роботі круглого столу брали участь Заславська С.О. – заступник директора з навчальної роботи БІНПО, кандидат технічних наук, доцент; Сілаєва І.Є. – завідувач кафедри МПО та СГД, кандидат технічних наук, доцент; Кулішов В.С. – старший викладач кафедри МПО та СГД, кандидат педагогічних наук. Від Мінського державного професійно-технічного коледжу кулінарії участь взяли Гавриченкова С.С. – заступник директора з навчальної роботи; Кулешова С.Ю. – заступник директора з виробничого навчання; Зубчонок В.Г. – заступник директора з навчально-виробничої роботи; Братухіна О.П. –  методист.

IMG 2

У ході круглого столу було обговорено наступні питання:

  1. Шляхи вдосконалення сучасних моделей і форм підвищення кваліфікації у системі неперервної освіти;
  2. Інновацій форми методичної роботи у професійних навчальних закладах;
  3. Впровадження сучасних технологій навчання у професійну підготовку фахівців ресторанного господарства.

За результатами круглого столу було визначено основні напрями співпраці між кафедрою методики професійної освіти та соціально-гуманітарних дисциплін БІНПО та Мінським державним професійно-технічним коледжем кулінарії:

1. Проведення спільних наукових та методологічних  досліджень з проблем ефективності впровадження інноваційних технологій навчання та сучасних виробничих технологій у професійну підготовку фахівців.

2. Дистанційне консультування педагогічних працівників Мінського державного професійно-технічного коледжу кулінарії з метою надання методичної підтримки з боку науковців БІНПО щодо актуальних питань педагогічної діяльності професійних навчальних закладів.

3. Організація спільних галузевих науково-практичних та науково-методичних се­мінарів, у тому числі – дистанційних, з використанням мережевих комунікацій.

4. Обмін між педагогами Мінського державного професійно-технічного коледжу кулінарії і науковцями БІНПО новітньою науково-технічною інформацією у сфері ресторанного господарства.

5. Співпраця БІНПО та  Мінського державного професійно-технічного коледжу кулінарії  у сфері проведення емпіричних досліджень з проблем розвитку науково-методичної компетентності педагогічних працівників професійних навчальних закладів.

6. Обмін науково-методичними розробками в сфері підготовки фахівців для ресторанного господарства.

 

test

Copyright © 2017. БІНПО. Designed by Shape5.com Joomla Templates